2019-03-03 05:41:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Hevességgel most semmire nem megy

Napi horoszkóp március 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A mai napon arra figyelmeztetik a bolygók, hogy képtelenség mindenkinek a kedvében járni. Nem is kell, csak arra az egyre koncentráljon, akit szeret.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Csöndes nap következik, amikor végre utolérheti magát. Az anyagi gondok viszont árnyékot vetnek a kapcsolatára, főleg ha nem tudja fékezni a partnere költekező kedvét.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Bár tudja, mivel bosszantja fel kedvesét, nem tud ellenállni, hogy ne csipkelődjön. A hét végét tönkre is teheti vele… Fogja vissza magát egy kicsit!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy régi emlék, vagy a múltból felbukkanó ismerős alaposan felkavarja az érzéseit. Hatására számot vet az életével, mostani kapcsolatával. Szerencsére pozitív irányba billen a mérleg.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kemény harcok várhatók a kapcsolatában, mert most a párja is vezető szerepet akar! Rengeteget profitálhat mások ötleteiből - már ha van elég türelme meghallgatni másokat. Ha a saját akaratát érvényesíti, háttérbe szorul.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Vannak helyzetek, amikor nem az észérvekre, hanem a megérzéseire kell hallgatni. Ilyen ez a mai konfliktus is! Veszekedés fordulhat elő a barátai között, vagy a rokonságban.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A bolygók nemcsak a szertelenségét fokozzák, hanem a balesetveszélyt is. Legyen kicsit körültekintőbb, vegyen vissza a lendületből. Baleset egyébként nemcsak a közutakon és a háztartásban érheti, hanem az emberi kapcsolataiban is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai nap egyedüllétre volna szüksége ahhoz, hogy erőt gyűjtsön az új feladathoz, illetve hogy tisztázza az érzéseit. Tegyen egy nagy sétát egyedül!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hevességgel most semmire nem megy. Gondolja végig, kitől mit vár, kinek mit mond, mert sem a dicsekvés, sem a rátartiság nem válik hasznára. Ossza meg barátaival a gondokat - és később az örömön is osztozhatnak. Akkor jár jól, ha félreteszi a hiúságát és megteszi az első lépést a partnere felé.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Fogadja el, hogy a szervezetének ma egy kis kíméletre van szüksége. Cserébe szellemi szinten új utakon járhat. Igyon bőven vizet, viszont egyen kevesebbet, hogy kicsit kímélje a gyomrát.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Mintha megállt volna az idő, legalább is erre a napra. Nehezebben viseli majd, hogy siettetik. Délután hívjon meg pár kedves ismerőst egy kávéra, egy jó beszélgetésre. A lényeg: hogy teljesen kipihenhesse magát.


Halak: II. 19. - III. 20.

Csak a legszükségesebbet végezze el, gazdálkodjon okosan az energiáival. Átgondolta már, hogy mivel szeretne komolyabban foglalkozni a jövőben, lehet, hogy pályát szeretne változtatni? Töltsön ma egy meghitt estét a kedvesével.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: